Известие

Collapse
No announcement yet.

alfa 156 - vbox7.com

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• alfa 156 - vbox7.com

наскоро открих един сайт vbox7.com
    там има доста клипове за това как някой вдигнал 200 - 220 и все разни вектри, bmw и други разни коли...та мисълта ми е я някои ако излиза скоро на хубав път да направи едно клипче с 230 да се види колко красиво е това с alfa romeo
    alfa 156 '00 2.0 distinctive

хехехе
    изкарай я на улицата, дигни едното предно колело на крик дай на 5 газ до ламарината - после ше ти пипна клипчето да е като истинско
    Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ

Comment

Re: alfa 156 - vbox7.com

изглеждат бая истински, кофтито е че има едно клипче дето е в памет на незнам кои си...
      и аз бих заснел едно но никои авер не ще да се вози и да снима с такава скорост по магистралата бургас-карнобат
      alfa 156 '00 2.0 distinctive

Comment

Еми е Ви едно съжалявам само, че имаше трафик и нямаше как да я натисна до края

http://vbox7.com/play:25779286
        Alfa Romeo Stelvio 2.0T
        Toyota RAV4.4 2.2 D-CAT

Comment

Първоначално публикувано от DeX

евала! Това без чип ли е?
          ex ALFA ROMEO 156 1.8 TS '98

Comment

Първоначално публикувано от Tinoto
            Първоначално публикувано от DeX

евала! Това без чип ли е?

Абсолютно съм сигурен,че е без чип.
            Alfa 156 1.8 TS '98

Comment

230 без чип? и твойта ли така прави?
              моята върви на 5та до 6200 об със 210-215 и повече не мърда ...

на 205/55/16

Comment

230 без чип? и твойта ли така прави?
                моята върви на 5та до 6200 об със 210-215 и повече не мърда ...

на 205/55/16
                Да,без чип.Миналата събота пътувах към Пловдив и на магистралата ги залепи 230 км/ч.А и съм сигурен,че ако един не ми беше препречил пътя с бавното си изпреварване щеше да вдигне повече.

205/60/15
                Alfa 156 1.8 TS '98

Comment

Никъф чип неа Алфа Ромео натутално. Даже ако неаше едно камионче и една лада в насрещното да му ... и 240 ще удари ама просто нямаше къде повече щот почваха бавни завойчета.
                  Alfa Romeo Stelvio 2.0T
                  Toyota RAV4.4 2.2 D-CAT

Comment

При заводски данни - максимална скорост 210, малко отгоре добре, ама 240 си е много сериозна разлика???
                    Не се съмнявам в думите на DEX и Ferkata, но ако някой може да обясни?

Comment

http://www.vbox7.com/play:e21b59c7

Вчера и аз заснех едно клипче имаше повечко движение между Пазарджик и Пловдив а и гумите ми са само до 210. Очаквайте клип с над 230
                      Fiat Punto 1.9 JTD
                      Alfa Romeo 156 2.4 JTD
                      sigpic

Comment

Първоначално публикувано от Alfamaniak
                        http://www.vbox7.com/play:e21b59c7

Вчера и аз заснех едно клипче имаше повечко движение между Пазарджик и Пловдив а и гумите ми са само до 210. Очаквайте клип с над 230
                        Оптимист!Ша са прибиеш,бре!
                        Аlfa 164 Super 2.5TD

Comment

Красота
                          ех. AR 166 FL 2.0 TS еx. AR 164 2.5 TD Super ex. AR 75 2.0 TS ex. AR 146 BOXER

Comment

При заводски данни - максимална скорост 210, малко отгоре добре, ама 240 си е много сериозна разлика???
                            Ами отклонение в скоростомера (той си има грешка +/- едно деление на скалата, което са 10 км/ч), също размер гуми различен от заводския веднага дава разлики, които нарастват с увеличаването на скоростта.
                            Alfa Romeo 145 1.9 JTD

Comment

Първоначално публикувано от Max
                              Ами отклонение в скоростомера (той си има грешка +/- едно деление на скалата, което са 10 км/ч), също размер гуми различен от заводския веднага дава разлики, които нарастват с увеличаването на скоростта.
                              Махчо не ми беше удобно да снимам и ГПС-а за да ти покажа че километража ми лъже при 230 точно с 4км/ч и за това ако се загледаш я натисках до малко на 230 или иначе казано до момента в който гпс-а показа 230
                              Alfa Romeo Stelvio 2.0T
                              Toyota RAV4.4 2.2 D-CAT

Comment

Working...
                              X